Un adolescent a ucis cu sânge rece o pisică pe care abia o adoptase. Băiatul a filmat scenele de groază

0
182

Gest incalificabil al unui adolescent de 16 ani, din Cluj-Napoca. După ce a primit cadou un pui de pisică, în loc să îl îngrijească și să îl iubească, băiatul l-a schingiuit până l-a ucis, transmite Stirileprotv.ro.

Și mai șocant este că a filmat totul și i-a trimis imaginile femeii care i-l donase. Poliția îl cercetează acum pentru uciderea cu intenție a unui animal, faptă care se pedepsește cu închisoare.

Chinul la care a fost supus bietul pui de pisică este barbar. Adolescentul filmează încontinuu cum animalul se zbate ca să se salveze. Totul pare că a fost premeditat.

„Am primit un mesaj, un mesaj scris și un material video, în care ni se solicita ajutorul ce trebuie făcut în cazul respectiv. Materialul video prezenta explicit schingiuirea și omorârea unei pisici după primele secunde în care m-am uitat la video. Doamna respectivă a fost într-o excursie, a găsit patru pisoi. Dorea să le găsească o căsuță și în cazul de față, din dorința de a afla vești despre pisicuță, a primit materialul respectiv. Am încurajat persoana de la care provenea mesajul să meargă la secția de poliție. Violența asupra animalelor este precursorul violenței în societate.”, a declarat Ana Maria Nemeș, reprezentant al Asociației Sirius Animal Rescue, transmite sursa citată.

Băiatul are două dosare penale la activ, unul dintre ele fiind pentru că a lovit o femeie cu o cărămidă în cap. Judecătorii din Cluj-Napoca au hotărât să fie internat la psihiatrie. În România, uciderea animalelor se pedepsește cu până la un an de închisoare sau cu amendă penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here