Împușcături și amenințări cu moartea pentru un loc de parcare

0
175

Doi locatari din Mureș au ajuns, de la o ceartă pe un loc de parcare, să se ameninţe cu moartea. Unul dintre oameni a ieşit chiar cu pistolul şi a început să tragă focuri. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a vrut să parcheze în apropierea unui bar, pe locul de parcare aflat în fața unei case. Proprietarul imobilului i-a cerut, însă, să își mute mașina, iar, după scurt timp, a trecut și la amenințări.

Bărbatul s-a dus în casă, a luat un pistol de tip airsoft și a tras de trei ori asupra tânărului care refuza să își mute autoturismul. Vecinii au alertat autoritățile care i-au dus pe cei doi scandalagii la audieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

De altfel,  un incident asemănătoar a avut loc în umră cu ceva timp într-un tramvai care se deplasa pe linia 7, pe Șoseaua Viilor pe sensul spre Șoseaua Progresului. Un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcția unui tramvai care se deplasa pe Şoseaua Viilor. Un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Martorii au sunat la 112. Poliţişti ai Secţiei 18 s-au deplasat la locul incidentului pentru cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Sursa: romaniatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here