Bătrână de 84 de ani, jefuită de o altă femeie, cu 10 ani mai tânără. A adormit-o cu somnifere, după ce a filat-o la biserică

0
160

O pensionară a fost prinsă de politiştii clujeni, după ce a talhărit o altă bătrână, cu 10 ani mai în vârstă. Infracţiunea demnă de un scenariu de film i-a uimit până şi pe agenţi. Bătrâna şi-a adormit victima cu somnifere, apoi a furat tot ce a găsit în locuinţa acesteia, scrie observatornews.ro.

Polițiștii spun că cele două femeii s-au întâlnit la biserică. Cea de 74 de ani s-a victimizat în fața celei de 84 de ani și i-a spus că nu are unde locui și că nu a mâncat nimic timp de câteva zile. Din milă, femeia de 84 de ani a dus-o în propriul ei apartament și a vrut să îi pregătească ceva de mâncare, însă în tot acest timp infractoarea i-a pus în paharul cu apă un somnifer puternic, care a adormit-o.

Mai apoi a luat tot ce a găsit de valoare în casă, un telefon mobil, mai multe haine dar și bani, creând un prejudiciu de 2.500 de lei, după care a dispărut. A fost dată în urmărire și găsită câteva zile mai târziu la Cluj-Napoca. Acum este cercetată pentru tâlhărie calificată și riscă să ajungă la închisoare între trei și zece ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here