Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” organizează ”Săptămâna Meseriilor”

0
186

Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din Târgu Jiu organizează în această perioadă ”Săptămâna Meseriilor”. Evenimentul are rolul de a scoate în evidență oportunitățile pe care unitatea de învățământ le oferă tinerilor. În ultima perioadă, liceul a beneficiat de o serie de investiții pentru a le oferi elevilor care studiază aici toate facilitățile, astfel încât actul educațional să se desfășoare în cele mai bune condiții.

”Modernizările aduse recent școlii noastre, dar și investițiile care vor continua ne vor menține în topul preferințelor elevilor din județ și sunt convins că tot mai mulți absolvenți de gimnaziu din Gorj se vor orienta spre Colegiul Comercial Virgil Madgearu. Avem cadre didactice foarte bine pregătite, deținem o bază materială solidă, modernă, axată pe nevoile elevului, o sală de sport nouă și modernă. Oferim cele mai bune condiții pentru viitorul copiilor care urmează cursurile aici. Avem rezultate de excepție și ne enumerăm printre cele mai bune colegii din județul Gorj.”, a declarat Marius Badea, directorul unității de învățământ.

Oana Vezure este responsabil pentru organizarea evenimentelor (proiectelor), în cadrul Camerei de Comerț si Industrie, Gorj. Oana a avut un parcurs profesional interesant. Ea este absolventă a învățământului profesional, a urmat cursurile liceale tot în cadrul Colegiului Economic ”Virgil Madgearu”, dar și cursurile universitare, fiind șefă de promoție.

” Primul pas important în carieră este, DA, alegerea liceului la care vei studia. Vă recomand colegiul pe care eu l-am urmat pentru profesorii dedicați, activitățile, competițiile la care am fost stimulată să particip”, spune ea. ”În perioada liceului am avut ocazia să realizăm un produs turistic de la zero și să-l prezentăm la târgul de la Praga. Ce experiență frumoasă! Aș putea să scriu pagini întregi cu toate memoriile mele din liceu..” spune Karla Vintilă, o altă absolventă a colegiului nostru. Succes le dorim în aceeași măsură lor, dar și viitorilor noștri elevi și absolvenți!”, se arată într-o postare pe pagina oficială a Colegiului Național ”Virgil Madgearu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here