Tineri din Dolj, reținuți de polițiștii gorjeni pentru furturi din magazinele din Bengești-Ciocadia

0
238

Doi tineri, de 19 și 22 de ani, din comuna Grădinari, județul Olt, au fost reținuți de polițiștii gorjeni în urma unor percheziții. Aceștia sunt acuzați că au furat bani și țigări din două magazine de pe raza comunei Bengești-Ciocadia.

”Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au continuat cercetările în cauzele penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, din două societăți comerciale de pe raza localității Bengești Ciocadia, de către persoane necunoscute, care în noaptea de 03/04 martie, ar  fi sustras suma de 500 de lei și țigări. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani, toți din comuna Grădinari, județul Olt, iar în cursul zilei de ieri au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza acestei localități, în vederea documentării activității infracționale. Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, a doi tineri, de 19 și 22 de ani, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet, cu propuneri procedurale”, a transmis IPJ Gorj.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor din cadru Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a polițiștilor din cadrul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here