Anchetă! Pensionar internat la Spitalul Târgu Jiu, mort din cauza rănilor netratate

0
161

Scandalurile nu se mai termină la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Familia unui fost pacient al unității sanitare a făcut o plângere penală, după ce bătrânul ar fi murit ca urmare a unor răni netratate.

Adrian Colegea, în vârstă de 65 de ani, a stat internat la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu timp de trei săptămâni,  în urma unui accident cerebral. A fost internat la Neurologie la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu. Pentru că starea s-a agravat a fost mutat pe secţia de Terapie Intensivă. Rudele au venit zilnic la spital, dar niciodată nu au putut să-l vadă din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Nemulţumită de evoluţia stării de sănătate, familia a decis să-l transfere pe bărbat în Bucureşti, la o clinică privată din București, unde medicii s-au îngrozit când au văzut starea în care se afla, relatează Antena 3. Deși medicii ar depus eforturi să-l salveze, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bătrân.

“Explicaţiile medicilor au fost, multiple infecţii datorate atacului cerebral, deşi lucrurile au stat foarte bine în prima perioadă la ATI. Ni s-a comunicat că neurologic este mai bine. În ziua a şaptea, la ATI stătea pe marginea patului, chiar am comunicat cu el. După cele 11 zile petrecute la ATI a fost la secţia Neurologie. Am fost îndrumaţi să-l luăm acasă să avem grijă de el. Cauza morţii este septicemie multiple infecţii, stop cardio-repirator din această cauză”, a spus pentru Antena 3, Alin Lădaru, ginerele bărbatului mort.

Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Târgu Jiu a anunțat că va fi demarat o anchetă internă în cadrul unității medicale pe care o conduce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here