Percheziții la doi falși dentiști. Lucrau de 4 ani într-un cabinet neautorizat

0
234

O femeie şi un bărbat care ar fi exercitat, fără drept, profesia de medic stomatolog încă din 2017 la un cabinet din Bucureşti sunt cercetaţi de poliţişti. Cei doi, dar şi mai mulţi martori vor fi audiaţi la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei. Anchetatorii au făcut mai multe percheziţii.

Din probatoriu a reieșit că, fără a avea drept de liberă practică, o femeie și un bărbat ar fi exercitat, în perioada 2017-2021, într-un cabinet stomatologic neautorizat din București, profesia de medic stomatolog.

Astfel, ar fi indus în eroare pacienții, fiind produse vătămări corporale, precum și un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei. De asemenea, cei doi falși dentiști ar fi eliberat și rețete pentru tratamente medicale.

”Astăzi, 23.03.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pun în aplicare 2 mandate de percheziţie domiciliară in Municipiul Bucureşti, dintre care unul la sediul un cabinet medical neautorizat, intr-un dosar penal în care sunt efectuate cercetari sub aspectul  săvârşirii infractiunilor de înşelăciune, exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, vătămare corporală din culpă , fals material în inscrisuri oficiale, falsificarea de instrumente oficiale şi folosirea instrumentelor false. Astfel ar fi indus în eroare pacienţii, fiind produse vătămări corporale, precum şi un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei. De asemenea, a reieşit faptul, ca fără drept, cele două persoane ar fi eliberat şi reţete pentru tratamente medicale”, au transmis polițiști bucureșteni.

Cele două persoane urmează a fi audiate la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei. De asemenea vor fi audiaţi mai mulţi martori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here