Tentativă de omor pe o stradă din Târgu Jiu. Tânăr înjunghiat după o șicanare în trafic

0
238

Doi tineri sunt acuzați de tentativă de omor după ce, joi, 18 martie, ar fi lovit și înjunghiat un alt tânăr pe strada Unirii din Târgu Jiu. Totul, în urma unei șicanări în trafic.

După agresiune, persoana vătămată a fost internată la Secţia Chirurgie toracică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tg-Jiu, cu următorul diagnostic: <<plagă înjunghiată penetrantă perete posterior hemitorace stâng şi hemopneumotorax, placă superficială hemitorace drept anterior>>.

În urma examinării persoanei vătămate de către medicul legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală Gorj, au fost formulate următoarele concluzii preliminare:

– Numitul G.C.C. prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un corp tăietor (înţepător), posibil armă albă-cuţit.

– Leziunile pot data din 18.03.2021, necesită de la producere cca. 16 – 18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi i-au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa tratamentului chirurgical aplicat de urgenţă, putând surveni decesul.

Tot din concluziile preliminare, a rezultat faptul că s-a efectuat drenajul cavităţii pleurale stângi a victimei, evidenţiindu-se cca. 400 cm3 sânge coagulat.

Cu ocazia reexaminării de către medicul legist în secţia ATI a SJU Gorj, la aproximativ cinci ore după intervenţia chirugicală efectuată asupra persoanei vătămate G.C.C., s-a constatat că aceasta mai prezintă pe regiunea pectorală dreaptă, linia axială anterioară, o plagă tăiată oblică, cu direcţia de la dreapta la stânga, de jos în sus, cu muchia inferioară rotunjită şi cea superioară ascuţită, de aproximativ 2,5 cm, uşor sângerândă”, au transmis procurorii.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj a respins propunerea de arestare preventivă a celor doi inculpați şi a dispus măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a contestat decizia, procurorii apreciind că în cauză se impune arestarea preventivă a celor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here