Târgu Jiu: Tânăr ademenit într-un apartament și sechestrat, după ce a scos un telefon la vânzare

0
170

Un tânăr de 20 de ani, din Târgu Jiu, a fost ademenit într-un apartament, jefuit și sechestrat, de o tânără din Dâmbovița. Femeia, în vârstă de 21 de ani, l-a cunoscut pe bărbat după ce acesta a postat un anunț pe un site de vânzări. Tânăra a pretins că dorește să cumpere un telefon și l-a invitat pe proprietarul aparatului într-un apartament situat pe strada Victoriei din municipiu. Ajuns la fața locului, individa a luat bunul și l-a încuiat pe vânzător în locuința respectivă și s-a făcut nevăzută. După ce au găsit-o, polițiștii au aflat că nu este singura infracțiune comisă de femeie. Aceasta, împreună cu un alt bărbat din Dâmbovița, ar fi furat două televizoare din apartamentul bărbatului care o cazase în Târgu Jiu.

La data de 24 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  al IPJ Gorj, o tânără de 21 de ani și un tânăr de 26 de ani, din județul Teleorman, respectiv Dâmbovița, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și furt.

La data de 27 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un tânăr de 20 de ani, din localitate, despre faptul că a fost contact telefonic de o femeie care dorea să achiziționeze un telefon mobil, pe care acesta îl postase pe un site de vânzări online, fapt pentru care tânărul s-a deplasat la un apartament de pe strada Victoriei, ocazie cu care femeia i-ar fi sustras telefonul mobil, după care l-ar fi închis pe tânăr, cu cheia în apartament, împotriva voinței sale, creându-i un prejudiciu de 5.400 lei.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul imobilului, în persoana unui bărbat de 31 de ani, din Târgu Jiu care a declarat că o găzduia pe femeia respectivă, a cărei identitate nu o cunoaște, din seara precedentă, constatând faptul că aceasta i-ar fi sustras din apartament două televizoare, creându-i un prejudiciu de 5.100 lei, fiind ajutată de tânărul de 26 de ani.

Persoanele în cauză au fost identificate de polițiști și conduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptelor.

Cei doi se află sub măsura preventivă a arestului preventiv, dispusă de către Judecătoria Craiova, într-o altă cauză penală similară”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here