Proteste la Târgu Jiu împotriva restricțiilor impuse de autorități. Sute de oameni sunt așteptați, în această seară, în Piața Prefecturii

0
901

Se anunță proteste, luni seara, la Târgu Jiu. Sătui de restricții, gorjenii vor să iasă în stradă, să-și strige nemulțumirile. În această seară, începând cu ora 22:00, oamenii vor protesta în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, față de restricțiile impuse de guvern. Seara trecută, mii de persoane s-au strâns  în mai multe orașe ale țării pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de decizia autorităţilor centrale de a interzice circulaţia după ora 20,00 în localităţile cu incidenţă a cazurilor de COVID-19 mai mare de 4 la mia de locuitori.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, săptămâna trecută, că în localităţile unde incidenţa cazurilor de COVID-19 trece de 4 la mia de locuitori circulaţia în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică va fi permisă până la ora 20,00 iar activitatea operatorilor economici se va desfăşura până la ora 18,00.

El a adăugat că, în cazul în care se va depăşi incidenţa de 7,5 la mia de locuitori, măsurile vor fi valabile şi în timpul săptămânii. Proteste au fost în București, Sibiu, Arad, Timișoara, Constanța, Brăila și Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here