Târgu Jiu: Polițist amenințat cu moartea de un tânăr, în urma unui scandal: ”O lași ca el până-l prinzi sau afli unde stă și îi dai teroare”

0
1542

Mai mulți tineri implicați într-un scandal, azi-noapte, la Târgu Jiu, cu un polițist din cadrul IPJ Gorj, au trecut la amenințări la adresa acestuia. În afară de zecile de înjurături la adresa polițistului, care au apărut pe conturile de pe Facebook ale celor din grupul tânărului apostrofat, există și mesaje audio, în care acel tânăr incită la acte de violență împotriva polițistului. 

Totul s-a întâmplat după ce tinerii s-au strâns, la finalul protestului, prin parcările din oraș, iar polițiștii au fost nevoiți să negocieze cu aceștia pentru a-i determina să plece acasă. Potrivit unor surse, polițiștii au fost înjurați de tinerii recalcitranți aflați în zona cimitirului municipal și refuzau să părăsească zona. La un moment dat, unul dintre polițiști i-a cerut unui tânăr, pe un ton destul de ridicat, să tacă și să meargă acasă.

“Dă-i drumul acasă, că acum te încalec!”, e una din replicile polițistului care a stârnit un val de reacții negative și înjurături pe rețelele de socializare la adresa sa.

După ce imaginile au ajuns în spațiul public, conducerea IPJ Gorj a dispus o anchetă internă iar polițistul, șef al Biroului Rutier din Târgu Jiu, va fi cercetat de superiori, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.

Imediat după incident, tânărul implicat în scandal a trecut la amenințări la adresa oamenilor legii. 

Nu că n-ai ce să le faci, că te p… pe ei până la urmă, dar e chestia că te ard cu amenzile, cu alea și tre s-o lași ca el până-l prinzi sau afli unde stă sau afli facebook-ul lui și îi dai teroare sau îi pui foi cu te omor și cu lumânări la poartă și își dă teroare până iasă din poliție. Sau hai să ne strângem, în p… mea, să ieșim toți în stradă și să ne luaăm cu ei la bătaie, dacă vă ține pe toți. Bă, frate, n-ai ce vocal să-i trimiți. Dacă nu ne strângem toți, să ieșim toți și să-i f..m în gură, să ne luăm cu ei la scandal, n-ai ce să faci, ești nebun la cap?”, sunt mesajele acestuia.

Polițiștii din cadrul IPJ Gorj au demarat o anchetă, urmând să dispună măsuri în consecință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here