Bărbat din Craiova, mort după ce medicii i-au tăiat carotida în loc de amigdale

0
42
Health insurance, The patient was treated at the hospital with the health of the insured.

Un bărbat de 40 de ani a murit cu câteva zile în urmă, cu carotidă tăiată, după o operație de extragere de amigdale. Familia acuză acum medicii de malpraxis și au depus plângere penală împotriva lor.

Bărbatul mers în urmă cu o săptămână la o clinică privată din municipiu unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Acolo i-au fost scoase amigdalele, iar după câteva ore a plecat acasă.

După 3 zile, bărbatul s-a simțit rău și a sunat la clinica respectivă. A fost chemat acolo, a fost supus unui control de către medicul care l-a operat, și i s-a spus că totul este în regulă și va trebui să aștepte câteva zile până când se va vindeca.

La scurt timp, pacientul s-a simțit tot mai rău, și a chemat ambulanța. Acesta a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Bărbatul s-a stins din viață, miercuri noaptea, la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Timp de o oră s-au chinuit medicii să-l resusciteze, fără rezultat.

Familia lui Constantin Dincă vrea să afle adevărul și a depus plângere la Parchet și la Colegiul Medicilor. Spitalul Județean de Urgență din Craiova a cerut să se efectueze necropsia.

În urmă necropsiei și eliberării certificatului constatator al decesului, reiese că bărbatul a decedat pentru că a avut carotidă ruptă.

Sursa: jurnaldecraiova.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here