Fiul judecătoarei Dafinescu, eliberat din închisoare, după ce a omorât o femeie și a fugit de la locul faptei

0
34

Mihai Dafinescu, fiul președintelui Judecătoriei din Novaci, Elena Dafinescu, a fost eliberat din închisoare, deși a omorât o femeie și a fugit de la locul faptei. Dafinescu a fost plasat, vineri, în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, de judecătorii Tribunalului Dolj.

Acesta se afla în arest în Penitenciarul Craiova, după ce în august 2020 a accidentat mortal o femeie de 52 de ani, din Novaci, și a părăsit locul accidentului.

” La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Poliția Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza orașului Novaci a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, autorul părăsind locul faptei.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultând rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii

constatând decesul acesteia.

În continuare activităților desfășurate a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci, polițiștii continuând cercetările în vederea depistării autoturismului și a conducătorului auto”, a transmis IPJ GORJ,  la data producerii accidentului.

Dafinescu a fost trimis în judecată la începutul acestui an pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here