S-a îmbătat și a adormit în magazinul în care a intrat să fure

0
46

 A intrat prin efracţie într-un magazin sătesc din judeţul Bacău, în noaptea de miercuri spre joi și fost găsit dormind pe podea, alături de mai multe bunuri pe care voua să le fure. Este vorba despre un bărbat care a golit mai multe sticle cu băuturi alcoolice găsite în magazin și a adormit la locul faptei.

Polițiștii din Glăvăneşti au fost sesizaţi la data de 02 aprilie a.c., în jurul orei 07.30, prin apel 112, de către o persoană de gen feminin, de 48 de ani, în calitate de administrator la o societate comercială din localitate, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută în incinta magazinului, care a sustras mai multe bunuri.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în incinta societăţii comerciale.

Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces, şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate, a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia.

În cauză poliţiştii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here