Copilaș de 2 ani, scos la vânzare pe OLX: ”Trimit și prin Fan Courier”

0
176

Și-au scos la vânzare copilul de doar 2 ani! Pare ireal, însă totul este cât de adevărat. ”Vând fată de 2 ani jumate, valabil în Satu Mare. Trimit și prin fan curier, motivul vânzări: nu pot avea grijă de ea”, este mesajul înfiorător postat pe OLX. Prețul propus era mai mic decât ai da pe un câine sau o pisică de rasă: 2.459 de lei, probabil negociabil. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare s-au autosesizat după apariția anunțului pe platforma de vânzări online.

„Colegii au făcut verificări la familia indicată în respectivul anunț. Oamenii nici nu știau despre ce e vorba. Nu este vorba o familie dezorganizată, care să nu aibă grijă de copii. A fost, efectiv, o glumă a unor copii mai mari, care au cunoștințe informatice și care au fost lăsați nesupravegheați în posesia unui telefon mobil inteligent”, a explicat Alina Candrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu-Mare, pentru Libertatea.

Părinții minorei – care s-au declarat a fi analfabeți – susțin, pentru PresaSM, că ei nu aveau cum să posteze anunțul, ci acesta ar fi o farsă pusă la cale de câțiva copii din vecini.

Polițiștii vor face lumină în acest caz și vor stabili cu exactitate cum a fost posibil un astfel de anunț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here