Acuzații grave! Pacientă infectată cu Covid, legată și bătută de angajații Spitalului Dobrița. Femeia a murit, iar tatăl a făcut plângere penală

0
118

Situaţie scandaloasă la Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu” din Dobrița. Procurorii Parchetului de pe langă Judecătoria Targu-Jiu anchetează moartea unei paciente, confirmată cu COVID. Potrivit România Tv, se pare că femeia a avut parte de un tratament inuman cât timp a fost internată în spital. Rudele acesteia acuză faptul că a fost bătută de angajaţii insituţiei medicale.

„Avea foarte mari durere şi atunci s-a hotărât să cheme ambulanţa. A fost ridicată de acasă şi trimisă la Urgenţe. Acolo, i-a făcut investigaţiile de rigoare şi au spus că este suspectă de COVID. A fost trimisă la spitalul Dobriţa, unde atunci era spital suport COVID. A fost internată şi pusă singură într-un salon. Au încuiat-o şi au lăsat-o de izbelişte fără să îi dea niciun fel de tratament medicamentos.

Fata mea avea foarte mari dureri pentru că avea cancer. A doua seară, pentru că cerea calmante şi medicamente pentru boala pe care o avea. O asistentă, sau mai multe, în loc să o ajute, au legat-o de pat. Dimineaţa am luat legătură cu managerul şi la insistenţele mele s-a dus la fata mea. Nu i s-a acordat niciun fel de ajutor”, a declarat tatăl femeii pentru România Tv.

Pacienta, în vârstă de 52 de ani, a decedat în luna septembrie, anul trecut și pentru că a fost confirmată cu SARS-CoV-2 nu i s-a efectuat necropsia. A fost băgată într-un sac pe care era scris COVID și înhumată după reguli stricte. Înainte să moară, femeia s-a filmat plină de vânătăi și a trimis familiei imaginile îngrozitoare. Tatăl acesteia a depus plângere penală.

Sursa: romaniatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here