Profesoară ucisă de bărbatul care-i montase geamurile termopan

0
284

O profesoară de psihologie, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită moartă, joi, în propria locuință, după ce sora ei alertase autoritățile, îngrijorată că nu-i mai răspunde la telefon. Polițiștii l-au identificat în scurt pe ucigaș și l-au reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre meșterul care-i montase femeii geamurile termopan. Surse susțin că bărbatul este un fost pacient de-ai femeii.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, citați de News.ro, procurorii au reuşit prinderea bărbatului care a ucis-o pe femeia de 52 de ani din Cernavodă.  Ei au stabilit că agresorul îi montase femeii geamurile termopan şi uşa de la apartament cu ceva timp în urmă, iar acum ar fi vrut să îi fure cheile de intrare pentru  ca apoi să intre în locuinţă când vicima nu se afla acasă pentru a-i sustrage divese bunuri.

Bărbatul a sunat-o pe femeie marţi seară, sub pretextul că doreşte să mai verifice ceva la ea în apartament, iar victima l-a primit. În momentul când a văzut că bărbatul încearcă să îi fure cheile de la apartament, femeia a început să ţipe. Atunci bărbatul a imobilizat-o, i-a pus un căluş în gură ca să nu poată ţipa, a strangulat-o cu o chingă folosită pentru prinderea bagajelor la maşină şi apoi a abandonat-o cu mâinile legate.

Procurorii au mai precizat că bărbatul i-a furat apoi femeii suma de 500 de lei, telefonul mobil şi mai multe carduri bancare aflate în poşeta victimei.

Ucigaşul a fost găsit de o patrulă de poliţie în apropiere de localitatea Deleni în timp ce vomita pe marginea drumul, el spunând anchetatorilor că a înghiţit otravă de şobolani şi antigel. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a stat câteva ore pentru îngrijiri medicale, iar după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit a fost dus la audieri, iar ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor, aflându-se în prezent în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here