Revenim la normalitate! Vară plină de spectacole la Târgu Jiu

0
111

Se anunță o vară plină de spectacole la Târgu Jiu! După relaxarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei de Covd-19, orașul lui Brâncuși începe să se dezmorțească.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că municipalitatea a pregătit o serie de evenimente culturale pentru cetățenii orașului, ce vor fi organizate în Parcul Coloanei Infinitului. Primul va avea loc pe data de 5 iunie. Numărul persoanelor participante va fi, însă, limitat.

Măsurile acestea de relaxare sunt favorabile desfășurării unor evenimente și eu sunt sigur că într-o perioadă imediată de timp vor apărea și alte măsuri și, așa cum se anunță, după data de 1 august, putem să revenim la normalitate. Sunt cinci spectacole pe care le vom organiza în Parcul de la Coloană, pe moment, cu număr limitat de spectatori, dar sperăm ca până la momentul în care se desfășoară să avem și alte modificări. Primul spectacol va fi pe data de 5 iunie, după care, vor urma mai multe evenimente în luna iulie, august și chiar septembrie. Le-am stabilit pentru toată perioada verii, în așa fel încât să putem să avem o participare cât mai largă a cetățenilor care își doresc să participe la astfel de evenimente. Sunt, în general, de muzică clasică. Aici vorbim de vioară, de pian, de concert de cameră, dar, v-am spus, cu cât se îmbunătățesc măsurile, cu cât se ridică anumite restricții, cu atât și numărul de participanți va fi mai mare și nu poate fi decât în beneficiul celor care vor să participe la astfel de evenimente și a noastră, ca organizatori”, a precizat edilul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here