Târgu Jiu: Tânăr de 28 de ani, de negăsit, după ce a căzut în Jiu dintr-o barcă

0
172

Un tânăr, de 28 de ani,  din Târgu Jiu, a fost dat dispărut de polițiști după ce, duminică seara a căzut în apele Jiului, dintr-o barcă. Mihai Laurențiu Beuran, împreună cu un prieten de-ai săi, de 35 de ani,  au ales să se distreze într-un mod neobişnuit, plimbându-se cu o barcă pneumatică pe barajul de pe râul Jiu, din zona Vîrț. Aceștia se deplasau din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul  Rovinari, moment în care, Mihai Laurenţiu Beuran s-a dezechilibrat şi a căzut în râul Jiu.

În seara zilei de 6 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi, prin apelul 112, de către un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că două persoane au căzut dintr-o barcă în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vîrț.

Din verificările efectuate, a rezultat faptul că seara zilei de 6 iunie a.c., doi bărbați de 28 și respectiv 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement, cu o barcă pneumatică, din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari, tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu, s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului.

În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurențiu nu a mai fost găsit.

În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație”, a transmis IPJ Gorj.

Semnalmente:1,65-1,70 m înălţime; aproximativ 70-80 kg; păr șaten; ochi căprui; fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea tânărului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here