Tânărul căzut în Jiu, de negăsit de 4 zile. Pompierii continuă căutările

0
135

Pompierii gorjeni continuă, miercuri, căutările tânărului de 28 de ani, din Târgu Jiu, căzut duminică în apele Jiului.

„În aceasta dimineaţa, începând cu ora 08:30, au reînceput căutările persoanei dispărute in apele Jiului. Intervenţia este in desfăşurare, la fata locului fiind  două echipaje de pompieri cu două bărci pneumatice cu motor. Căutările au loc in zona barajului de la Vârţ şi in aval de acesta”, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj

Mihai Beuran este de negăsit. Pompieri, scafandri, polițiști și prieteni în caută pe tânărul care se căsătorise cu doar o zi înainte de nefericitul eveniment. Soția acestuia este gravidă și speră ca bărbatul să fie găsit în viață.

Tânara a lansat un apel pe Facebook pentru ca cei care îl cunosc pe Mihai să se roage pentru a fi găsit în viaţă.

Reamintim, doi bărbaţi de 28 şi 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, au ales să se distreze într-un mod neobişnuit. Aceştia se deplasau, aseară, cu o barcă pneumatică din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul Rovinari. Mihai Laurenţiu Beuran, de 28 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut în râul Jiu.   La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reuşit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenţi în zona digului. În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurenţiu nu a mai fost găsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here