Tânăr de 27 de ani, din Târgu Jiu, găsit spânzurat

0
178

Un târgujian în vârstă de 27 de ani și-a pus capăt zilelor, duminică noaptea. Unchiul tânărului a fost cel care a găsit trupul neînsuflețit într-o anexă gospodărească, aflată în curtea unui imobil din comuna Runcu. Conform polițiștilor care s-au deplasat la fața locului, nu prezintă urme de violență decât cele produse prin spânzurare.

”Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 57 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că l-a găsit spânzurat pe nepotul său.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, care au constatat faptul că un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în cursul nopții de 13/14 iunie a.c., s-ar fi spânzurat într-o anexă gospodărească, aflată în curtea unui imobilul situat pe raza comunei Runcu.
Echipa operativă constituită la nivelul subunităţii a efectuat cercetarea la faţa locului, constatând că pe membre şi corp nu prezintă urme de violenţă, decât cele provocate prin mecanismul de spânzurare”, a transmis IPJ Gorj.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here