Gorjeancă ucisă în Spania. Tânăra, care a crescut la orfelinat, va fi repatriată și înmormântată acasă

0
201

O gorjeancă în vârstă de 42 de ani a fost ucisă în Spania de un albanez. Pe Claudia Oncică o cunoșteau mulți târgujieni pentru că a crescut la orfelinat și pe străzile din Târgu Jiu. A muncit pe unde a apucat în oraș, încă din adolescență. De ani buni locuia în internatul unui liceu din Târgu Jiu. Apropiați ai femeii au precizat că aceasta a plecat de ceva vreme, cu iubitul său, la muncă în Italia. Acolo și-ar fi găsit sfârșitul, sugrumată în apartamentul în care locuia împreună cu partenerul de viață. Principalul suspect al crimei este un cetățean albanez.

Mai mulți gorjeni cu suflet mare au donat și au reușit să strângă suma de bani necesară pentru repatrierea trupului neînsuflețit al acesteia.

Remus Săpun, patronul unei firme de pompe funebre, s-a ocupat de aducerea acesteia în țară.  „Astăzi s-au finalizat actele pentru repatrierea Claudiei Oncica. Speram ca cel târziu miercuri masina sa plece din Spania spre Romania!
O sa revin cu mai multe detalii privind înmormântarea și priveghiul zilele următoare!“, a transmis Remus Săpun pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here