Gorj: Tânăr cercetat penal, pentru că a încercat să copieze la examenul de Bacalaureat

0
217

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Motru, este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice. Acesta a fost prins în timpul examenului de Bacalaureat,  cu un telefon mobil asupra sa, prin care intenționa să-i transmită subiectele unui alt tânăr, care urma să-i furnizeze răspunsurile.

„La data de 30 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 20 de ani, din localitate, în timp ce susținea examenul de bacalaureat la disciplina biologie, la un colegiu din municipiul Motru, a fost depistat având asupra sa un dispozitiv de transmitere la distanță conectat la un telefon mobil, dispozitiv prin intermediul căruia intenționa să transmită subiecte examenului unei alte persoane urmând ca aceasta să îi transmită răspunsurile.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here