Bază sportivă modernă la Școala ”Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu

0
123

Încă o școală din municipiul Târgu Jiu va avea o bază sportivă modernă. Primarul Marcel Romanescu a anunțat, miercuri, că Școala Gimnazială ”Sfântul Nicolae” va beneficia de trei terenuri sintetice pe care elevii vor putea practica diverse activități sportive și nu numai.

Finalizăm încă o investiție importantă la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu, acolo unde montăm trei terenuri sintetice (fotbal, baschet și volei) de foarte bună calitate pentru elevi.
Unitatea de învățământ s-a aflat în ultimii ani, la fel ca multe altele din oraș, în centrul unor modificări radicale. Una dintre clădiri a fost supraînălțată, mărindu-se astfel numărul de clase, a fost amenajat un amfiteatru și s-a achiziționat mobilier nou (investiție ce depășește 3 milioane de lei). Terenul pe care se află baza sportivă a fost achiziționat recent, pentru că aici se plătea o chirie consistentă și nu puteam veni cu îmbunătățiri, nefiind al municipalității. Acum amenajăm aceste terenuri pentru ca elevii să poată desfășura orele de educație fizică în cele mai bune condiții.
Continuăm aceste investiții la unitățile de învățământ din municipiu cu credința sinceră că, beneficiind de o bază materială foarte bună, școlile fac mult mai ușor performanță.
Am discutat cu foarte mulți părinți care în trecut se plângeau de condițiile în care erau nevoiți să învețe copiii lor. Acum școlile târgujiene beneficiază de clădiri moderne, dotate cu tot ceea ce este necesar, iar investițiile vor continua. Investind în educația copiilor noștri le asigurăm un viitor mai bun”, a transmis primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here