Gorj: Bărbat de 54 de ani, mort după ce a fost strivit de o platformă

0
548

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Stoina, sat Păișani, judeţul Gorj, și-a pierdut viața, marți după amiază, în urma unui accident de muncă.

”Poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza comunei Brădeşti o persoană s-a accidentat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii secţiei şi un criminalist din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi, fiind identificat un bărbat de 54 de ani, din comuna Stoina, sat Păișani, judeţul Gorj, care se afla în stare de inconştienţă.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul rampa de încărcare de pe o platformă a unei sonde amplasată pe raza comunei Brădeşti, s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste bărbatul în cauză.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului, fără rezultat însă, fiind declarat, din păcate, decesul acestuia.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea şi neluarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă, fiind dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată au fost informaţi şi reprezentanţi din cadrul I.T.M Dolj.

Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă”, a transmis IPJ Gorj.

Sursa foto: tvsud.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here