Bărbat din Gorj, bătut crunt în secția de poliție! Se vede urma de bocanc pe față

0
123

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Gorj a dispus verificări de către Compartimentul Control Intern, în cazul unui bărbat din Țicleni care acuză că ar fi fost bătut, în secția de poliție, de trei jandarmi și trei polițiști, până când a fost lăsat inconștient.

Narcis Bobină este brancardier la spitalul din Târgu-Cărbunești. Sâmbătă seara era cu un prieten la clubul din Țicleni și a vrut să achite nota cu cardul, neavând bani lichizi la el, și de aici a început scandalul.

“Am luat o bere, o pizza și m-am dus să plătesc cu cardul de salariu. Nu au POS acolo să plătesc cu cardul, trebuia bani cash. De acolo a plecat toată treaba, de la card, m-au îmbrâncit, că să ies afară. Copilul al mic al patronului m-a îmbrâncit”, a spus Bobină pentru sabotorii.ro.

Acesta susține că la ieșirea din club, polițiștii l-au așteptat cu cătușele să îl ducă la secție, acolo unde ar fi fost bătut crunt.

“A venit un jandarm, a început să mă ia pe sus, mi-a pus cătușele, mi-a pus mâna pe față și mi-a intrat degetul lui în gură. Am spus: nu mai pot să respir!!! În acel moment, instinctiv, l-am mușcat pe un jandarm de deget. Eram băut, nu am băut mult, dar mi s-a tăiat filmul. Ori mi-au pus ceva în băutură, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. La secție m-au bătut. De la secție m-a luat și salvarea. Trei jandarmi și trei polițiști au fost. Mi-am pus mâinile pe față, dar dădeau, da. Jandarmii au dat. Era unul chelios așa, cu părul scurt și alb, cică are sală de fitness la Târgu Jiu”, a afirmat Narcis Bobină.

Bărbatul a fost dus chiar la spitalul la care lucrează, la Târgu-Cărbunești, la Primiri Urgențe, apoi transferat la Psihiatrie.

“M-au internat la urgență și de acolo la Psihiatrie, vezi Doamne că de la mine a plecat. O să îmi scot certificat medico-legal. Mi-au zis să aștept până luni, când vine doamna doctor”, a precizat bărbatul.

IPJ Gorj a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. De asemenea, conducerea poliției gorjene a dispus și verificări interne.

sursa foto: pandurul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here