”Nunta de Aur”, sărbătorită pe 19 august la Târgu Jiu

0
110

Târgujienii care au împlinit sau împlinesc anul acesta 50 de ani de căsătorie, vor fi sărbătoriți de municipalitate pe 19 august. Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie până pe data de 13 august, la Registratura Primăriei Târgu Jiu.

”Ca urmare a numeroaselor întrebări pe care le-am primit recent de la dumneavoastră, mai ales în mediul online, revin cu precizarea că documentele necesare participării se pot depune până în data de 13 august. Sunteți așteptați zilnic la registratura Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, unde veți depune o cerere însoțită de cărțile de identitate și certificatul de căsătorie, urmând ca în data de 19 august să ne întâlnim pentru a vă oferi un moment deosebit. Este modul nostru de a felicita cuplurile care împlinesc o jumătate de veac, o generație puternică ce ne-a purtat pe umeri, ne-a modelat transformându-ne în ceea ce suntem astăzi și care ne-a servit drept exemplu” a transmis primarul Marcel Romanescu.

Jurămintele de iubire și credință vor fi reînnoite în cadrul unei slujbe ce va avea loc la Biserica ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Târgu-Jiu, urmată de o petrecere la un restaurant din municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here