Medic mort de beat la volan. A rupt barierele de cale ferată și apoi s-a răsturnat cu mașina

0
228

Un medic urolog din București s-a urcat beat criță la volan, iar apoi a făcut accident cu mașina! Cursa nebună a șoferului care a rupt bariera de la trecerea peste calea ferată din Brănești s-a terminat la spital după ce bărbatul s-a răsturnat cu mașina, la scurt timp de la incidentul surprins de camerele de supraveghere. Polițiștii au descoperit că acesta avea o alcoolemie de peste 1 la mie în aerul expirat.

Pe imaginile filmate de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum autoturismul vine cu viteză foarte mare spre barierele care erau deja coborâte și le rupe fără să schițeze o frână. Doar norocul a făcut ca în acel moment să nu treacă un tren și să-l lovească în plin.

Surse judiciare au precizat, pentru Gândul, că în mașină cu medicul urolog Vlad Roșca, de la Spitalul Județean Ilfov, mai erau alți doi medici, unul dintre aceștia fiind rănit ușor în urma accidentului.

Conducătorul auto este cercetat acum pentru distrugere, vătămare corporală din culpă,  dar și pentru că a condus sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here