Panică în tren! O locomotivă a luat foc în mers

0
157

Locomotiva unui tren Inter Regio, care circula pe ruta Budapesta-Curtici-Arad-Timișoara Nord-Craiova-Caracal-București, a luat foc duminică seara. Trenul IR-73, care trebuia să fie în Gara de Nord la ora 23:59, duminică seara, a ajuns în București, luni dimineața, după ora 02:00. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Ulterior, problemele au fost rezolvate, iar trenul a pornit din loc. Însă, călătorii au ajuns în Capitală cu o întârziere de peste două ore. La sfârșitul lunii iulie, un tren plin cu copii a rămas blocat 8 ore în câmp. Atunci s-a cerut demiterea directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante, însă ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă s-a opus.

Atunci, întrebat de reporterului Antena 3 de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la acel tren blocat cu 30 de copii, Vizante a răspuns: Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația”.

Mai mult, Vizante a avut ieșire halucinantă, el cerându-i jurnalistului să găsească el soluții, după ce acei copii au stat 8 ore în câmp.

Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?”, i-a mai spus directorul CFR Călători.

„Deci nu se putea face nimic pentru acei oameni? Au primit apă măcar?”, l-a întrebat apoi jurnalistul Antena 3.

Vor primi când ajung la București!”, a răspuns Ovidiu Vizante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here