Poliția Gorj face anchetă la Aparegio, după înregistrările care arată cum sunt îndemnați salariații să le umfle fictiv clienților consumul de apă

0
182

Este anchetă la Aparegio Gorj, dup apariția în presa  locală a unor înregistrări în care  salariați ai operatorului de apă și canal sunt presați de șefi să treacă în dreptul clienților cantități de apă în plus.

Voce Tobă: O firmă care are zece metri cubi, nu se cunoaște că îi bagi tu un metru. (…) Adrian, nu tu că bagi, tu rupi. La școli, cine are școli? (…) Unde e mă umflatul ăla?

Voce salariat: Domne, eu cu Suciu i-am umflat la fiecare scară de i-au luat dracii. (…) Le-am tot băgat doi, trei, cinci metri, e riscant al dracu.

Voce Tobă: Adriane, să nu mai îmi zici de primărie, că bag peste 20.000 în plus. Eu bag. Eu mă duc la primărie cu tine în brațe. (….) Hai la instituții. 

Salariat: Mi-e frică să bag la Consiliul Județean.

Voce Tobă: Bagă la Consiliul Județean. (…) Bagă-le mă zece metri cubi, că nu se cunoaște. Spunem că a fost o eroare de citire, o eroare de ceva. Trebuie să aduc 400.000 luna asta, băi, băieți, înțelegeți? Luna asta trebuie să aduc 400.000.

Voce salariat: Și luna ailaltă ce facem?

Voce Tobă: E o cădere, dar trebuie să aduc luna asta, că ți-am spus. Trebuie să aduc, indiferent. Ascultă-mă, cu riscul de a sparge contoarele, să fiu al dracu, ascultă-mă, le sparg.

Voce salariat: Doamne, ce am ajuns.

Voce Tobă: Bă, tu de unde vrei să îți iei banii?

Voce salariat: Până aicea cum a fost bine?

Voce Tobă: Lasă dracu și taci!

Voce: Mă, vrei să accesăm fondurile, să facem… Asta e, n-avem ce face”.

“Voce Tobă: De ce vă zic eu la case? Mă duc pe Petrești, pe Panduraș, peste tot. Se vede unde udă. Cam toți sunt la fel, udă de-i găsește boala rea, te duci la el, are o cișmea, indică doi metri cubi. Dar el udă toată seara. Are un branșament, ceva. Și fu..-i mama lui, trebuie să-i bagi aluia. Băgați-le și câte 200 – 300 de metri. Să-i facem să vină spre noi. Umflă-i pe toți!”.

Voce Tobă: Primăria Târgu Jiu, cât e aici, 24.807, bagă 28, bagă 30. (…) Înțelege clar, dacă eu îmi asum responsabilitatea, eu mi-o asum. (…) Ți-am mai spus clar, mă duc și le iau.

Voce salariat: O să iei toate contoarele?

Voce Tobă: Toate le iau. Toate patru.

Voce salariat: Care, bă, care toate patru?

Voce Tobă: Alea mari. (…) Mă, înțelege un lucru, că trebuie să iau 30.000 în plus. (…). Măcar 20.000.

Voce: De unde-i luăm?

Voce Tobă: Îi luăm de la contorul general din spate. Îi luăm de unde i-om lua, înțelege.

Voce2: Bă, măcar scrie cu mâna stângă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here