Rovinari: A găsit bandajul plin de sânge al bucătarului, în chifla primită la restaurant

0
152

Un tânăr din Rovinari a avut parte de un șoc după ce a mers să mănânce la un restaurant din oraș. În momentul în care a mușcat din chifla care i s-a servit, a simțit că mestecă ceva ciudat. În ea se afla un pansament îmbibat în sânge. Șocat de cele întâmplate, clientul  a luat legătura imediat cu patroana localului.

”Bucătarul a recunoscut că are o rană la degetul inelar, și că i-a picat din greșeală pansamentul în aluatul din care a făcut chiflele. La orice restaurant care se respectă, știu că bucătarii folosesc mânuși. Aici, nu. Cel mai mult mă tem să nu fi luat vreo boală care se transmite prin sânge, în momentul în care am mestecat acel pansament îmbibat. Patroana mi-a promis că-și trimite angajatul să-și facă analizele medicale, măcar să știu la ce să mă aștept. Nu voi sesiza autoritățile, pentru că e posibil să închidă restaurantul, și să rămână angajații pe drumuri”, a declarat clientul respectiv pentru gorjnews.ro.

Bărbatul i-a cerut patroanei restaurantului să-l trimită pe bucătar la analize, ca nu cumva să aibă vreo boală transmisibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here