VIDEO: Profesor de liceu, filmat în timp ce dansa lasciv de față cu elevii pe care îi dusese în tabără la mare

0
167

Un profesor de liceu din Timișoara a fost filmat în timp ce dansa lasciv la bustul gol în fața elevilor. În fața lui stă așezată pe scaun o tânără despre care presa a scris că ar fi fost elevă. Profesorul susține că tânăra nu era eleva, ci o turistă oarecare, fiind într-o tabără la mare, și că își cere iertare elevilor.

Profesorul care apare în filmare predă geografie la Liceul Teoretic Vlad Țepeș și la Școala Gimnazială nr. 18 din Timișoara. În filmarea apărută în mediul online, acesta începe să-și dea tricoul jos când se aude melodia „You can leave your hat on”. Apoi dansează lasciv, în timp ce pe un scaun din fața lui stă o tânără. Despre această tânără, presa locală a scris că este eleva profesorului. El a negat însă acest lucru, într-o intervenție la Antena 3.

„Domnișoara (n.r. – tânăra așezată pe scaun în faţa profesorului) nu este elevă, nu aparține grupului meu. Am avut ocazia să o cunosc în perioada în care am stat la pensiunea respectivă. Este o turistă oarecare de undeva de prin zona Brașovului. Totul s-a desfășurat pe terasa pensiunii unde serveam masă și unde eram cazați”, a spus profesorul Alexandru Damian.

Profesorul a recunoscut însă că erau și elevi de față, „o parte dintre ei, din păcate, da. O parte erau în cameră”. Întrebat dacă este normal ca un profesor să se dezbrace în fața elevilor chiar și într-o tabără la mare pe terasa unei hotel, profesorul a spus că „nu este normal este contrar codului deontologic”. El le-a cerut scuze pentru comportament, dar a spus că nu demisionează, pentru că „a intrat în învățământ din pasiune”.

Imaginile au ajuns și la Inspectoratul Școlar.

Marin Popescu – inspector școlar general: Nu putem să agreăm un astfel de comportament fapt pentru care profesorul a fost identificat ca fiind titular în 2 unități de învățământ

Conducerea unității de învățământ la care predă profesorul refuză să comenteze situația până la finalizarea anchetei.

Pentru lecția de dans lasciv profesorul riscă acum de la o simplă amendă, până la excluderea din învățământ, în funcție de rezultatele anchetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here