Târgu Jiu: Afaceristul Maronidis, așteptat la Parchet de familiile fetelor pe care le-a abuzat sexual. Bărbatul a fost însă audiat în sediul poliției

0
221

Părinții fetelor care ar fi fost violate de Laurențiu Maronidis, afaceristul de 47 de ani din Târgu Jiu, l-au așteptat pe acesta la Parchetul Local, acolo unde urma să ajungă pentru a  da explicații în fața procurorului de caz, însă oamenii legii au decis ca audierea să se facă la sediul poliției. Bărbatul a fost trimis apoi la instanță cu propunere de arestare preventivă. 

Familiile fetelor fac acuzații grave la adresa omului de afaceri. Aparținătorii minorelor îl acuză și de pornografie infantilă, pentru că fotografiile in care acesta făcea sex cu una dintre fete, ar fi fost preluate de pe camera de supraveghere de la piscină, la care doar Maronidis avea acces, și postate pe internet. Părinții spun că  proprietarul zonei de agrement ar fi fost o practică de-a omului de afaceri, pentru a scoate bani de asta. Mai mult, bărbatul le-ar fi pus alcool și droguri fetelor în pahare, pentru a putea profita de ele.

Părinții fetelor sunt extrem de revoltați și cer să se facă dreptate. Laurențiu Maronidis este patronul magazinului Lau&Laura din Târgu Jiu, al piscinei Elegance Beach (acolo unde a intreținut relatii sexuale cu minore). Bărbatul este căsătorit și are un copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here