Afaceristul violator din Târgu Jiu, arestat preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii au căutat droguri la proprietățile acestuia

0
164

30 de zile de arest au stabilit judecătorii gorjeni pentru afaceristul din Târgu Jiu, Laurențiu Maronidis, acuzat de săvârșirea a cel puțin șase fapte de act sexual cu un minor. Reamintim că există înregistrări video care demonstrează cum Maronidis întreținea, în mod batjocoritor, relații sexuale cu minorele la piscina pe care o deține. Potrivit unor surse, acesta profita sexual de fetele cărora anterior le dădea pastile de tip Xanax împreună cu alcool. Părinții fetelor susțin că bărbatul premedita faptele și ar fi înregistrat actele sexuale cu minore pentru a le vinde pe internet și că ar exista mai multe astfel de înregistrări. Maronidis a recunoscut în fața anchetatorilor că a făcut sex cu cele două fete de 15 ani în același timp, dar nu restul acuzațiilor. Reamintim că fapta incriminată s-a petrecut în terasa piscinei, ziua în amiaza mare. Trebuie precizat că, potrivit încadrării juridice a procurorilor, (art.220 alin.1 și alin.4, lit.e din Codul penal) acesta riscă între 3 și 10 ani de închisoare.

În timp ce Maronidis tocmai aflase sentința judecătorilor, ofițerii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate, efectuau percheziții la locuința acestuia, la sediile firmelor pe care le deține în Târgu Jiu, dar și la piscina Elegance Beach, de pe strada Dumbrava, locul unde afaceristul le-a violat pe cele două minore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here