VIDEO:Polițist bătut cu parul la Drăguțești. Autospecială făcută praf

0
1007

Un polițist a fost bătut cu parul, duminică  după amiază, în timp ce încerca să aplaneze un conflict în comuna Drăguțești. Surse susțin că un localnic și-ar fi bătut soția cu bestialitate, iar vecinii îngroziți au sunat la poliție. Ajunși la fața locului, unul dintre agenți a fost lovit cu parul pe spate de bărbatul scandalagiu, în timp ce încerca să aplaneze conflictul. Mai mult, agresorul a tăbărât cu bâta și pe autospeciala poliției pe care a făcut-o praf. Acesta a fost ridicat de polițiști și dus la secție. Revenim cu detalii!

 

UPDATE: „Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din satul Cîrbești, în timp ce se afla acasă la fratele său, în urma unor discuții aprinse pe fondul unei moșteniri, acesta l-a lovit cu parul atât pe fratele său cât și pe soția acestuia.
Însă agresorul nu s-a oprit aici, iar când agenții de poliție au ajuns la fața locului, acesta a luat parul și a lovit de mai multe ori și autospeciala de poliție, provocând mai multe avarii.

La intervenție au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Biroului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here