Criminalul tinerei din Baia de Fier, trimis în judecată pentru omor calificat. A ucis-o cu 12 lovituri de cuțit

0
141

Tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna Bengești, care și-a ucis fosta iubită, de 19 ani, din Baia de Fier, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru omor calificat.

Conform anchetatorilor, Raimond Călin Căldăraru, a fost violent cu victima, Denisa Ionela Martin, chiar și în timpul relației: „În contextul derulării, în perioada iunie 2020-mai 2021, a unei relații amoroase cu victima, caracterizată prin acte repetate de violență fizică și psihică , confruntându-se cu refuzul ferm și exprimat în mod repetat de violență fizică și psihică, confruntându-se cu refuzul ferm și exprimat în mod repetat al victimei de a nu mai continua relația, inculpatul a dezvoltat sentimente de gelozie și a luat hotărârea ca în situația în care victima ar iniția o relație amoroasă cu o altă persoană, să suprime viața victimei.

Inculpatul a expus această hotărâre în repetate rânduri victimei, în perioada mai-iulie 2021, prin mesaj vocale în rețelele de socializare și prin comunicare directă. În același timp, inculpatul a procedat la pândirea victimei la domiciliul acesteia, în comuna Baia de Fier, și la urmărirea ei repetată în trafic cu autoturismul“, se arată în rechizitoriu.

Crima a avut loc în noaptea de 14 spre 15 iulie. Criminalul a urmărit în trafic victima care se afla în mașină cu un alt tânăr și  a determinat oprirea mașinii în care se afla victima prin manevre de depășire și semnale luminoase și acustice pe raza satului Cernădie.

„A coborât din autoturism, s-a deplasat la deplasat la autoturismul în care se afla victima, a refuzat să discute cu martorii, iar după ce s-a încredința că în interiorul autoturismului se află victima, inculpatul și-a dus la îndeplinire hotărârea infracțională, s-a înarmat cu un briceag pe care l-a scos din portiera autoturismului său, s-a îndreptat către autoturismul în care se afla victima, împrejurare în care aceasta a fugit către autoturismului martorului R…, încercând să-și asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reușit, întrucât inculpatul a doborât-o la pământ cu fața în sus, s-a poziționat deasupra acesteia și a ridicat brațul înarmat cu briceagul, ținându-l cu mala în jos și a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, respectiv hemitorace stâng anterior lateral și posterior și latero-cervical stâng, provocându-i plăgi tăiate-înțepate care au condus ulterior la decesul acesteia. (…) Din raportul medico-legal rezultă că victima a fost lovită de 12 ori.

De asemenea, oamenii legii au stabilit că atunci când încă era în viață, criminalul a băgat victima cu forța în mașina sa și a transportat-o până în Târgu Jiu, la locuința unei alte persoane, împiedicând și luarea măsurilor urgente pentru salvarea victimei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here