Angajați ai CNAIR, anchetați după ce au furat bani și un telefon de la două victime care au murit într-un accident

0
131

Patru angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sunt cercetați, după ce ar fi jefuit doi oameni care au murit într-un accident rutier. Vorbim despre o tragedie produsă luni, pe E85, la Șindrilița.

Cei patru angajați ai companiei de Drumuri au fost chemați de polițiști pentru a curăța șoseaua în urma accidentului. A fost o coliziune între o mașină în care se aflau cele două persoane care au decedat – soț și soție – și un camion.

Cei patru angajați CNAIR care au venit la fața locului se pare că au furat un telefon mobil și 250 de lei de la victimele decedate.

Polițiștii și-au dat seama ulterior de acest lucru, au deschis o anchetă și i-au reținut pe cei patru angajați ai Direcției de Drumuri București. Aceștia nu au fost arestați preventiv și vor fi cercetați în libertate.

Conducerea companiei așteaptă finalizarea cercetărilor pentru a începe o anchetă disciplinară. Dacă cei patru angajați vor fi găsiți vinovați, dincolo de dosarul penal ar putea să fie și dați afară de la serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here