Fata ucisă la Baia de Fier, refuzase să se prostitueze. Criminalul a bătut-o de mai multe ori

0
212

Noi detalii ies la iveală despre fata de 19 ani din Baia de Fier, ucisă cu sânge rece de fostul iubit. Fata povestea că a fost bătută în nenumărate rânduri de criminal, mai ales atunci când îi refuza anumite cerințe ale acestuia. Mai mult, acesta i-ar fi cerut să se prostitueze, și cum fata a refuzat, a început să o lovească. Odioasa crimă a avut loc în urmă cu 2 luni, iar cel care i-a luat viața Denisei este un tânăr în vârstă de 21 de ani din Bengești-Ciocadia. Orbit de gelozie, bărbatul a ucis-o pe Denisa cu 12 lovituri de cuțit. Cât fata încă era în viață, Raimond Căldăraru  a transportat-o cu mașina, la un prieten de-ai acestuia din Târgu Jiu, unde a lăsat-o să agonizeze pe bancheta din spate până a decedat.

Denisa spunea mereu că nu mai voia să aibă vreo relație cu Raimond.

”Nu vreau să mai discut cu el. I-am spus: măi, băiatule, eu cu tine nu o să mai stau. Ai băgat oamenii aiurea. Pe toate lumea a început să sune și să amenințe, să îmi facă mie probleme. Raimond mă înjura și mă bătea că nu voiam să mă duc la stradă(prostituție). Nu știe nimeni că eu am mâncat bătaie. Eu nu vreau să-l mai văd. I-am zis că nu mai vreau să stau cu el și să își vadă de treaba lui”, spunea Denisa într-o discuție cu mătușa băiatului care a ucis-o.

De asemenea, mama Denisei l-a sunat pe tatăl lui Raimond să-i ceară ca fiul său să-i lase fiica în pace. Bărbatul i-a cerut fiului său să o lase în pace pe Denisa, însă nu i-a păsat.

”Vă rog din suflet să îi spuneți să se potolească. Vă rog de la părinte la părinte. Îi trimite numai mesaje, vine noapte și o urmărește pe la porțile noastre. Să-i spuneți dumneavoastră să se potolească, să nu ajungem mai departe. Să nu o mai urmărească și să  nu o mai amenințe. A stat într-o parcare și i-a trimis băiatului mesaje să iasă. A venit neagră acasă. Îmi zicea că s-a lovit, dar venea bătută de el”, spunea mama Denisei într-o convorbire telefonică cu tatăl criminalului.

Raimond Căldăraru a fost trimis în judecată zilele trecute pentru omor calificat. Acesta se află acum încarcerat în Penitenciarul de maximă siguranță din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here