Gorj: Polițiști alergați cu toporul de un bărbat. Le-a luat și pistolul

0
170

Se întâmplă în Gorj! Mai mulți polițiști chemați să ajute un bătrân care era sechestrat de nepotul său, au fost alergați de acesta cu toporul. La un moment dat, unul dintre polițiști a pierdut pistolul din dotare, arma ajungând în mâinile bărbatului recidivist.

„Polițiștii gorjeni au fost alertați, vineri, în jurul orelor 14,00, de către o femeie din satul Vârtop, comuna Ciuperceni că unchiul său, Mihai Prodan, recidivist, îl ține încuiat în casă pe bunicul său, imobilizat la pat. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției Rurale nr.1 Tg. Jiu. La vedera polițiștilor, Prodan i-a amenințat cu un topor și o secure și i-a alergat prin curtea casei, iar la un moment dat, bărbatul a aruncat cu toporul după polițiști. În momentul în care s-a ferit să nu fie lovit de topor, unul dintre polițiști  s-a împiedicat, a căzut, iar mai apoi, împreună cu celălalt polițist a fugit din curtea imobilului.

În scurt timp, unul dintre polițiști a realizat că și-a pierdut pistolul din dotare ( model Beretta), care se pare că ar fi intrat în posesia agresorului. Autospeciala de poliție a fost și ea lovită de gresor cu toporul, fiindu-i spartă luneta și având mai multe lovituri  la caroserie. În final, la fața locului au fost mobilizate două grupe grupe de intervenție din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și Jandarmeriei”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here