Taxele pentru numerele de înmatriculare se pot plăti online

0
34

Taxele pentru numerele de înmatriculare se pot plăti şi prin intermediul platformei ghiseul.ro.

Mai exact, după cum se arată în comunicatul amintit, platforma ghiseul.ro poate fi, mai nou, folosită și pentru achitarea contravalorii plăcilor cu număr de înmatriculare, a tarifului de atribuire a unui număr preferențial, pentru și pentru plata taxei de păstrare a combinației de numere de înmatriculare în cazul radierii sau transferului de proprietate a autovehiculului.

Aceste taxe se adaugă astfel listei celorlalte tarife care puteau fi plătite până acum, în contul DRPCIV, folosind platforma ghiseul.ro, și anume plățile reprezentând contravaloarea permisului de conducere, a certificatului de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie.

Cu această ocazie, DRPCIV reamintește contribuabililor că plata se poate face și fără autentificare, deci nu e neapărat nevoie de un cont pe site-ul ghiseul.ro, fiind necesar totodată un card bancar valid.

Atenție, însă: păstrarea dovezii plății pentru toate tranzacțiile care se fac prin prin intermediul platformei ghiseul.ro este obligatorie, iar confirmarea plății se transmite pe adresa de e-mail indicată de plătitor, astfel că e necesară o atenție sporită la completarea corectă a adresei de e-mail în momentul efectuării plății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here