Un copil s-a electrocutat în gară, după ce s-a urcat pe un vagon

0
172

Un copil de 14 ani s-a electrocutat, duminică seara, în gara Deva după ce s-a urcat pe un vagon cisternă, în urma unui arc electric victima suferind arsuri pe 70% din suprafaţa corpului.

Băiatul locuia în apropiere de gară și era singur in momentul in care s-a urcat pe un vagon cisternă care staționa. Sub fire s-a format un arc electric, iar copilul a fost electrocutat. A căzut la pământ, iar din cauza intensității puternice hainele i-au luat foc. Oamenii din gară care au văzut scenele de coșmar au sunat imediat după ajutor. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD și o ambulanță, care au făcut tot posibilul să îl stabilizeze pe băiat.

„A intrat în câmpul electromagnetic al instalației de 27.000 volți, fiind electrocutat și ca urmare a faptului că a fost electrocutat, a căzut pe terasamentul căii ferate, cu articolele vestimentare arzând”, a transmis Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În urma investigaţiilor medicale, copilul a fost intubat şi s-a decis transferarea lui cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here