Poliția, în alertă! Minor din Gorj, dispărut fără urmă

0
32

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, pe 21 septembrie, de către un bărbat de 55 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiul său Vasile Francesco Pio de 16 ani,din municipiul Târgu-Jiu, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

La momentul plecării minorul era îmbrăcat în pantaloni tip blue jeans de culoare albastru deschis, tricou alb,adidași sport de culoare negru cu portocaliu și purta o geacă din material textil de culoare galben.

Semnalmente: înălțime 1,65-1,70 m,greutate 55 kg,ten măsliniu, păr negru tuns scurt, prezintă un defect la piciorul stâng -cu 6 cm mai scurt, prezintă un tatuaj în formă de coroană la încheietura mâinii drepte,iar pe partea superioară a antebrațului stâng are un tatuaj în formă de trandafir și un text în limba engleză.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea minorului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here