Soția unui primar din Gorj a murit la doar 39 de ani. A lăsat în urmă două fete

0
169

Tragedie în familia unui primar din Gorj! Soția acestuia a murit la doar 39 de ani. Este vorba despre soția primarului comunei Fărcășești s-a stins din viață la vârsta de 39 de ani. Angelica Drăgoescu era învățătoare la o școală din comuna Fărcășești. Aceasta avea două fiice.
Profesorul de istorie din localitate, Dumitru Cauc, a anunțat pe pagina sa de Facebook, tristul eveniment:
La rându-mi, mă logodesc cu a toamnei tristețe și dau glas inimii mele, suspinului adânc din ea, rugându-vă, semeni, să-mi fiți măcar o clipă părtași. Azi, încă o floare s-a frânt, iar cu ea o mireasmă. De astă dată e o floare asemenea multor dintre voi, prieteni dragi, care, mâine dimineață, vă bucurați de a zorilor sosire. Ce nume predestinat perenității are floarea ce s-a frânt astăzi !Parcă niciodată numele unei asemenea flori nu s-a contopit mai tainic și mai adevărat cu sinele celui care l-a purtat anterior! Angelica Drăgoescu e floarea care nu va mai da dimineață binețe zorilor!Ne lasă amintirea chipului ei angelic, mireasma acestei flori o să străbată mult timp grădina aceasta, sporind, la fiecare sosire a toamnei, și mai mult durerea pentru cei care au fost în preajma ei. De acum, înveselirea pe care mireasma ei o aducea va lăsa locul durerii.
Ca unul care a văzut-o din perioada când era doar bobocel de floare, apoi crescând, înflorind, respirând a vieții fericire, sorbind din cupa de nectar a înțelepciunii, nu pot acum decât să mă rog la Dumnezeu să-mi dea darul lacrimei și să o pot plânge adânc, tainic și smerit. Vocea ei suavă ne-a fost cândva balsam de pus la rană. Iar soarele din privirea ei era totul numai speranță, Angelica aprinzând multe lumini, care îi vor duce strălucirea peste timp. Am fost bucuros, ca diriginte și ca om, să-i aprind candela speranței, să-i deschid tolba cu povești, să-i deschid dragostea de a zbura către Olimp. Iar Angelica a zburat și ajuns pe treptele Olimpului, de acolo, precum Prometeu dând și altora lumină și arzime din ceea ce ea dobândise cu mult sârg și dragoste infinită pentru cei din jur. Cu siguranță, cei care au cunoscut această floare, în amintirile lor blânde vor glăsui a inimii tristețe când ea s-a frânt. Iar mireasma florii ce s-a frânt va fi dulce amintire pentru noi, care ne-am bucurat de ea, când a aștepta ca și noi, în fiecare dimineață, sosirea zorilor.
Vei rămâne în frunzișul ochilor mei trandafiraș netrecător, lumină neatinsă de nicio umbră, iar amintirea glasului tău va fi balsam al sufletului așa cum ai fost tu, suflet angelic, când ne-ai fost în preajmă.
Dumnezeu să te aibă în pază și sufletul tău să-l așeze lângă atâtea alte flori prea repede și prea trist frânte. De acolo, să veghezi ca florile, cărora le-ai dat viață, să trăiască și să înflorească așa cum îți doreai! Drum lin spre îngeri, Angelica!“, a scris profesorul Dumitru Cauc, pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here