Târgu Jiu: Șase minori au vrut să se taie cu cuțitele din gelozie. S-au ales cu dosar penal

0
139

Șase adolescenți au ajuns în arestul IPJ Gorj, după ce au făcut scandal în centrul municipiului Târgu Jiu, din gelozie. Polițiștii au găsit asupra minorilor un cuțit și o rozetă metalică tip box, dar și arme albe.

Duminică, 10 octombrie 2021, în jurul orei 16:30, polițiștii locali, aflați în patrulare pe Bulevardul <<Constantin Brâncuși>>, au aplanat un conflict stradal, în apropierea stației taxi, la care au participat șase minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.
Conflictul s-ar fi produs pe fondul geloziei, trei adolescenți (doi băieți și o fată) fiind agresați de alți trei adolescenți.
În urma controlului corporal efectuat asupra acestora, polițiștii locali au constatat că două persoane din grupul de agresori aveau asupra lor o rozetă metalică de tip box, precum și un cuțit ținut în mâneca unei geci.
Date fiind împrejurările constatate la fața locului, toți cei șase minori au fost conduși la sediul Poliției Municipale Târgu Jiu, acolo unde au fost chemați și părinții lor, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.
În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here