Alex Bodi, în arest la Târgu Jiu

0
217

Alex Bodi a fost arestat din nou, luni, pentru o perioadă de 30 zile! Magistrații au dispus reținerea afaceristului, întrucât bărbatul nu s-a prezentat la termenele de judecată stabilite de instanță. Bodi a fost plasat în arest la Târgu Jiu.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Acesta scăpase de curând de arestul la domiciliu, însă a ajuns din nou în spatele gratiilor.

„ Admite contestația formulată de Parchetul de pe lână I.C.C.J – D.I.I.C.O.T. Serviciul terirorial Gorj. Desființează încheierea contestată și rejudecând, înlătură dispoziția art. 214 și urm. Cod procedură penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodi Alexandru Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestarea preventivă. În baza art.230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestarea preventivă pentru inculpatul Bodi Alexandru Nicolae. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu”, se arată în minuta instanței.

Bodi a trimis instanței și câteva documente medicale, motivând astfel absența la termenele de judecată, însă actele nu au fost convingătoare pentru magistrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here