Târgu Jiu: Încep lucrările la o nouă bază sportivă modernă în Debarcader

0
104
Compania Națională de Investiții a emis ordinul de începere a lucrărilor la o nouă bază sportivă modernă, cu nocturnă, ce va fi construită în perimetrul deținut de Universitatea Constantin Brâncuși în cartierul Debarcader.
Tocmai am fost anunțat oficial de Compania Națională de Investiții că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor cu data de 13 octombrie.
Licitația a fost câștigată de o firmă din Giurgiu – Pol Orient – care urmează să amenajeze aici un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF: 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m, o clădire cu vestiare și administrativă și o parcare pentru autovehicule și autocar.
Este o lucrare destinată în primul rând studenților, dar și celorlalți iubitori de sport. Consider că o instituție de învățământ superior, așa cum este Universitatea <<Constantin Brâncuși>>, trebuie să dețină toate dotările necesare, inclusiv o bază sportivă modernă. Noi facem eforturi pentru dezvoltarea și modernizarea bazei materiale din domeniul sportiv la Târgu Jiu și încurajăm tinerii să se îndrepte către sport.
Ne dorim o universitate puternică, ne dorim să avem un adevărat centru universitar la Târgu Jiu”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here