Rovinari: Un bărbat a căzut de la etajul 4

0
75

Un bărbat din Rovinari a căzut de la etajul 4 al blocului unde locuiește, ajungând pe copertina vecinului de la etajul 3. Din fericire, acoperisul nu s-a prabușit, iar gorjeanul a fost salvat la timp de pompieri.

„O clipă de neatenție și se putea transforma într-o tragedie! Din fericire, un domn din orașul Rovinari a scăpat astăzi doar cu o sperietură.
Nu știm exact cum, dar domnul nostru a căzut de la fereastra locuinței situată la etajul patru al unui bloc din orașul Rovinari, pe copertina de la fereastra vecinului de la etajul trei.
Copertina prinsă în perete în câteva dibluri, puțin îmbătrânită de vreme, soare și vânt primise responsabilitatea de a susține greutatea bărbatului până la sosirea colegilor noștri.
Norocul bărbatului a fost, pe de o parte faptul că a fost văzut la timp și vecinii au alertat pompierii, iar pe de altă parte îndârjirea copertinei de a rezista eroic până când pompierii au ajuns la fața locului.
Colegii noștri au evaluat situația rapid și printr-o sincronizare exemplară, au reușit să-i salveze viața bărbatului care era, ușor de înțeles de ce, foarte panicat.
Astăzi lupta contratimp a colegilor noștri a avut un final fericit, dar noi recomandăm tuturor să fie un pic mai atenți pentru ca o situație de urgență poate fi generată oricând și mai ales atunci când te aștepți mai puțin”, a transmis ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here