Anchetă la Poliție! Pistolul unui polițist a dispărut din camera de armament. La fel și muniția

0
173

Este anchetă la Poliția orașului Dragănești-Olt, după ce un polițist a rămas fără armă și muniție. Agentul ar fi depus pistolul la camera de armament, iar a doua zi nu l-a mai găsit.

Din primele verificări, a rezultat că luni polițistul ar fi depus arma și muniția la camera de armament, iar a doua zi, când s-a prezentat pentru a o ridica, ofițerul de serviciu i-a comunicat faptul că pistolul și muniția nu sunt în camera de armament.

„La data de 19 octombrie a.c., lucrătorii Poliției orașului Dragănești-Olt, s-au seziat din oficiu, cu privire la faptul că unui polițist din cadrul Postului de Poliție Văleni, îi lipsește, din camera de armament a Poliției orașului Drăgănești-Olt, armamentul și muniția aferentă. Din primele verificări, a rezultat faptul că, în data de 18 octombrie a.c., polițistul ar fi depus armamentul la camera de armament, iar, în data de 19 octombrie a.c., când s-a prezentat pentru a o ridica, ofițerul de serviciu i-a comunicat faptul că pistolul și muniția aferentă, aflate în dotarea polițistului, nu se regăsesc în camera de armament”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here