Cadavrul unei fetițe dispărută în urmă cu 15 ani, găsit îngropat în curtea tatălui

0
167

Cadavrul unei fete care a dispărut în urmă cu 15 ani, alături de mama ei, a fost găsit îngropat în curtea locuinței tatălui ei. Bărbatul a fost arestat, miercuri, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat.

Era decembrie 2006 când Magdalena Ursu, (26 de ani) și fetița ei Andreea (5 ani), s-au întâlnit în orașul Buhuși cu Ilie Arhip, tatăl copilei, informează Gândul.ro. La acea dată, mama era despărțită de tatăl Andreei, iar cele două locuiau în Buhuși, în timp ce bărbatul locuia în Târgu Neamț.

Întâlnirea a avut loc la invitația lui Ilie, sub pretextul că vrea să-i cumpere copilei niște haine. Din ziua respectivă, atât fetia, cât și mama ei nu au mai fost de găsit.

Polițiștii au investigat dispariția celor două persoane, în zonele în care tatăl a declarat că s-a văzut cu fosta soție și copila, dar nu au fost găsite. Atât minora cât si mama sa au fost puse în urmarire naționala și internațională. S-au făcut verificari și în Germania, dar tot nu au fost găsite, însă cazul nu a fost închis.

Marți s-a făcut o percheziţie domiciliară la o locuinţă din oraşul Târgu Neamţ, ocazie cu care au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman. Proprietarul locuinţei este tatăl uneia din victimele date dispărute în anul 2006, astfel că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost sesizat Tribunalul Neamţ cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând de miercuri, pentru omor calificat.

„La data de 19.01.2021, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ s-a înregistrat dosar penal ca urmare a unei sesizări vizând dispariţia in anul 2006 a două victime, mama și fiica minoră, existând posibilitatea ca persoanele dispărute să fi fost la acel moment victimele unei infracţiuni de omor”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here