Gorj: Nevaccinații nu au acces la Permise, Pașapoarte și Prefectură

0
159

Accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. 

Având în vedere HG nr. 1130/2021noile reguli se vor aplica începând de luni, 25 octombrie 2021,  şi în cadrul Institutiei Prefectului – Judetul Gorj.

Aceleași reguli de acces vor fi valabile si la Serviciul public comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj si Serviciul Public Comunitar de Pasapoarte Gorj“, au transmis reprezentanții Prefecturii Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here